tisdag 16 november 2010

Christian Gustavsson, Jacob Lomsten, Lars Åhman,

Dessa tre herrar har utgjort grunden för skvallersidan svenskamord.se numera även svenskabrott.se

Christina hade en flickvän men hon orkade väl inte med honom så förmodligen är han ensam igen men har får väl lyssna på sitt favoritband Volbeats och gråta en skvätt.
Då Christians s.k. plastpappa bedriver kremering så är det ingen som vet vilka brott i Malmötrakten de gömt undan genom att bränna upp bevisen.

Lars sitter förmodligen i knät på Krystyna, ja han drabbades ju utav sjukan som innebär att ingen ville veta av honom så han blev tvungen köpa sig en fru för att inte behöva vara ensam, det tärde på han lilla huvud att sitta och prata med sig själv.
Men med alla svartjobb Lars numera utför så går det väl till slut utför med honom själv också.

Jacob och Gunilla har ju sin lilla verksamhet vid sidan om som de inte skattar för, frågan är om det finns en enda hederlig krona i det bolaget.

Så här skriver Jacob själv: 
" En oerhört intressant bok om den glamourösa idrottens skuggsida. Hans Kann är en bra pedagog som beskriver hur lätt drogerna tar makten över våra hjärnor. Boken innehåller även ett resursavsnitt för dem som misstänker beroende hos någon närstående."
 Jakob Lomsten HR - personalkonsulent

Frågan är om det inte är just det som hänt Jacob själv,  drogerna har tagit över hans hjärna. Undrar om Gunilla kan hjälpa honom eller om hon redan dragits ner i skiten av sin man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar