tisdag 16 november 2010

Robert Koosz / Fler original på Svenskamord.se

KOOSZ ROBERT
NORRKÖPING
robko137@student.liu.se
 
Lärarprogrammet i Norrköping - SAMIN


Robert Koosz  är ytterligare en av forumet svenskamord.se/svenskabrott.se   inteligensbefriade skribenter.
Han läser på lärarprogrammet i Norrköping en stad där han även är bosatt men tydligen singel, ingen kvinna orkar väl leva med denna parasit.
Denne intelligensbefriade man fyller 40 år den 28 december. Han bor på Sandbyhovsgatan 10 i Norrköping.

Vi får väl säga ett grattis till Norrköpings patetiske frilansfotograf som beklagar sig över att Norrköpingstidningar betalar för dåligt för hans bilder.  Men bilderna är förmodligen inget att betala för.

Lars & Jacob

Vännerna som nästan delar samma adress har även lyckats gifta sig med kvinnor
som båda är födda i maj.

Undrar vad de mer delar på.

Lars Åhman

Överviktigas riksförbund
Lars Åhman är mycket bekymrad för framtiden

Keith Richards slår = Jacob, Lars och Christian.

De senaste dagarnas skriverier om Rolling Stone,s stjärnan visar påtagligt hans aggressioner och våldsamhet vilket förmodligen är sviterna efter många års droganvändning.
Då killarna bakom skvallerforumet Svenskamord.se  +  Svenskabrott.se är stora Rolling Stones fan förstår man ju bättre deras beteenden, de försöker ju efterapa sina idoler och därför blir deras agerande därefter, ansvarslöst, omdömeslöst och helt lagvidrigt.

Christian Gustavsson, Jacob Lomsten, Lars Åhman,

Dessa tre herrar har utgjort grunden för skvallersidan svenskamord.se numera även svenskabrott.se

Christina hade en flickvän men hon orkade väl inte med honom så förmodligen är han ensam igen men har får väl lyssna på sitt favoritband Volbeats och gråta en skvätt.
Då Christians s.k. plastpappa bedriver kremering så är det ingen som vet vilka brott i Malmötrakten de gömt undan genom att bränna upp bevisen.

Lars sitter förmodligen i knät på Krystyna, ja han drabbades ju utav sjukan som innebär att ingen ville veta av honom så han blev tvungen köpa sig en fru för att inte behöva vara ensam, det tärde på han lilla huvud att sitta och prata med sig själv.
Men med alla svartjobb Lars numera utför så går det väl till slut utför med honom själv också.

Jacob och Gunilla har ju sin lilla verksamhet vid sidan om som de inte skattar för, frågan är om det finns en enda hederlig krona i det bolaget.

Så här skriver Jacob själv: 
" En oerhört intressant bok om den glamourösa idrottens skuggsida. Hans Kann är en bra pedagog som beskriver hur lätt drogerna tar makten över våra hjärnor. Boken innehåller även ett resursavsnitt för dem som misstänker beroende hos någon närstående."
 Jakob Lomsten HR - personalkonsulent

Frågan är om det inte är just det som hänt Jacob själv,  drogerna har tagit över hans hjärna. Undrar om Gunilla kan hjälpa honom eller om hon redan dragits ner i skiten av sin man.