söndag 9 januari 2011

Visst står SD bakom PI, Fredrik Arvidsson är ju deras galej

Att pirate bay är inblandad i sådan skit som PI håller på med.

Då kan vi inte göra annat än uppmana till bojkott av Pirate Bay.

 

Arbetaren:

Sverigedemokratisk sajt ägnar sig åt uthängningar
INRIKES 20 januari 2010
Den välbesökta sajten ”Politiskt inkorrekt” har länge ägnat sig åt att hänga ut journalister och andra offentliga personer. Nu kan Arbetaren visa att sidan har kopplingar till Sverigedemokraterna.
Hemsidan Politiskt inkorrekt, PI, med sin slogan ”Sanningen framför allt – Politiskt inkorrekta nyheter” är en välbesökt men kontroversiell sajt. Sajten ägnar sig framför allt åt att hänga ut personer med invandrar-bakgrund som misstänks för något brott, med personnummer och adress. Även minderåriga har hängts ut på sidan. Journalister och andra offentliga personer har hängts ut och hånats – både kända och okända sådana. Bland dem är Niklas Orrenius, Sydsvenskan, som omnämns som ”SD-hataren” samt en insändarskribent till tidningen City. I december förra året publicerade PI hennes namn och foto.
Kent Ekeroth, Sverigedemokraternas internationella sekreterare, är en av dem som varit i kontakt med Politiskt inkorrekt, bland annat genom att tacka PI för reklam. Ekeroth länkar också till sidan från sin egna blogg, precis som många andra sverigedemokrater. Större delen av länkarna på PI:s hemsida går dessutom till SD-bloggar. Enligt uppgifter är det Martin Kinnunen, tidigare anställd hos Sverige-demokraterna, som ligger bakom PI, rapporterade Nyheter24.se i december. Arbetaren ville fråga Kent Ekeroth varför han gillar PI. Men SD:s pressekreterare Sven-Olof Sällström vill inte lämna ut Ekeroths nummer eller själv ringa upp Ekeroth för att ”störa” med Arbetarens frågor.
PI har två webbadresser som är länkade till varandra. Domänen under wordpress.com har sin serverplats (där sidan fysiskt ligger) i USA. Med anledning av det gäller till exempel inte den svenska Personupp-giftslagen. Domännamnet politisktinkorrekt.info är registrerat på Gottfrid Swartholm, en av grundarna av The Pirate Bay. Företaget som skött registreringen är PRQ. Företaget skapades av Gottfrid Swartholm och Fredrik Neij, men enligt uppgift ägs företaget inte längre av dessa. Hela PI:s ”redaktion” har valt att vara anonym och enda sättet att nå dem är via en e-postadress


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar