söndag 6 februari 2011

PI,s redaktör ljuger om sitt riktiga namn

Vilken BLUFF,  vi vet ju likaväl som du, Gustaf Janson, att detta inte är ditt riktiga namn, och att försöka med lurendrejen att du har ju tidigare skrivit på newsmill, jaja, men inte ens där behöver man skriva sitt riktiga namn utan kan använda vilket namn man vill.

 -------------------------------------------------------------------------------

PI får ett falskt ansikte utåt

Mitt namn är Gustaf Janson, haha, och jag kommer från och med nu fungera som Politiskt Inkorrekts redaktör, kontaktperson och ”ansikte utåt” (vilket ansikte kommer du då använda) Den som inte tror att jag heller ”finns” kan ju med fördel ta del av mina tidigare artiklar på Newsmill.  hahaha, så du skämtar gosse.
Synpunkter och frågor som rör Politiskt Inkorrekt kan mailas till gustaf.janson[snabel-a]politisktinkorrekt.info. Seriösa och korrekta mail får svar, allt annat kastas direkt i papperskorgen. Undantag i den kategorin är direkta hot. (menar du sådana som ni själva skickar) Dessa kommer utan vidare diskussion att polisanmälas. Observera att ni INTE skall skicka tipsmail till denna adressen. (nej tänker vi inte göra)
Sist, ett stort och varmt tack till alla våra läsare och tipsare. Utan er hade vi inte varit det vi är idag. Med gemensamma krafter skall vi fortsätta att arbeta för ett mer demokratiskt och rättvist Sverige. Målet kan tyckas vara avlägset, men vi ger oss INTE!  Ett rasistiskt samhälle.
Gustaf Janson

------------------------------------------------------------------------------------------------------------Det finns ju vi som vet vilken bluff detta är, men det står ju människor fritt att vara ärliga eller ej och PI som kritiserar andra är de första att själva ljuga och bluffa för folk.  Så trovärdig kan man inte säga att denna webbsida är.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar