onsdag 15 december 2010

Norrköpingsbloggen glömmer sanningen

EFTER ATT VI LAGT UPP DETTA INLÄGG HAR ROBERT TAGIT BORT SITT INLÄGG VAD GÄLLER ATT HAN FÖLJER VISSA BLOGGAR, HAN GILLADE FÖRMODLIGEN INTE ATT HAN GAV OSS SÅ BRA PR.  vi låter detta inlägg vara kvar då han förmodligen dyker upp vid tillfälle.

Robert Koosz som är mannen som driver och skriver nedan nämnda blogg, glömmer sanningen

http://norrkopingbloggen.blogspot.com/

Han skriver i sin blogg att han följer vissa bloggar, jo man tackar för bra PR.  Men Robert du glömde det viktigaste och det är ju det forum där du själv deltager och skriver förtal, hänger ut människor med just namn, adress, personrn. bilder och mer därtill och det är ju skandalforumet svenskamord.se som även heter svenskabrott.se. Robert du skriver ju under nicket  watergatescandal och har bytt bild fler ggr, kanske för att du tror ingen skall känna igen dig då.

Robert du som skall vara en lärd man då du läser till lärare, bl.a. i samhällskunskap borde väl ägna dig åt bättre saker än att hänga på svenskamord.se och gotta dig i andra olycka.

Som fotograf kan du ju tydligen inte slå dig fram, kanske för att du kritiserar de stora tidningarna då de inte tycker dina bilder är värda den betalning du kräver.  Jobba på du, kanske du en dag har lärt dig och då kan få betalt för det du tycker är roligt hålla på med, fotografering av diverse ting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar