söndag 12 december 2010

De bakom svenskamord.se

STALKERS PÅ NÄTET

Internetsajten svenskamord.se – svenskabrott.se har specialiserat sig på att hänga ut dömda personer på sin Internetsida. Bland annat så för sajten en lista med namn, personnr. M.m. på alla livstidsdömda. Vi är många som har reagerat på detta och därför har vi startat en egen blogg där fria diskussioner samt inlägg kan göras i detta ämne:
swedishjailbird.blogspot.com
Ni är alla också välkomna att skicka mail till oss på adress:

Jag skall ta denna historia från början.
Ett flertal goda vänner till mig uppmärksammade vad som skedde på sajten svenskamord.se och tog kontakt. Eftersom jag är en kvinna som själv har ett mycket långt fängelsestraff väcktes givetvis min nyfikenhet plus att jag blev enormt upprörd och kränkt av denna information. Jag har själv varit i kontakt med ett flertal av sidans s.k. moderatorer då jag registrerade mig och försökte föra en dialog på sajtens forum, men utan något positivt resultat. För att göra hela historien kort så blev jag först varnad att jag skulle bli ”bannlyst” från sajten och sen blev jag blockerad. Mina inlägg på forumets diskussions sidor plockades helt enkelt bort av moderatorerna, s.k. väktare och ansvariga för sajten. Mina inlägg var av positiv art då det gällde diskussionsgruppen som handlade om kvinnor/män som dras till kriminella, intagna  och detta uppfattades inte följa ”forumets regler” enligt moderatorn som kallar sig för JAGGER. Jag skrev ytterligare inlägg men dessa trollades helt sonika bort av ovannämnda s.k. väktare och jag blev bannlyst. (smile).  Vad dessa personer gör är att kränka kvinnor som INTE  begått ett brott, de HÄNGER UT personer som sonar sina brott med dagar av sitt liv – dagar som de inte kan få tillbaka på något sätt. Dessa personer ska en dag ut i vårt samhälle och har rätt till en ny chans då straffet är avtjänat. Denna chans till att starta om på nytt förstörs av moderatorerna, tillika skribenterna på sidan svenskamord.se eftersom de t.o.m. lämnar ut individernas personnr, adresser och även lägger ut bilder, foton. 
Deras svar på när vi bad dem att ta bort detta var att de ligger på en server över England, vilket vi vet är lögn, och på så vis bryter de inte mot någon svensk datalag etc, anser de.
Kaxiga jävlar med andra ord (smile), men, men  skrattar bäst som skrattar sist. Sverige är ”lite för litet” att gömma sig i så det tog bara några dagar och med andra hjälpsamma personers insatser så hade vi även deras namn, adress, yrke och personnummer som vi nu publicerar på vår blogg. Jag hoppas att de finner det lika roligt som att vi dömda/icke dömda att bli uthängda på nätet, (smile).
Nåja jag överlever nog utan sajten svenskamord.se och skulle jag få abstinens så är det ju bara att använda sig av annat användarnamn eller en annan dator med nytt IP-nummer.
Efter lite diskussioner med andra också de bannlysta personer av svenskamord.se, insåg jag att det endast var bortkastad tid att försöka föra en dialog med moderatorerna för sidan och beslöt mig istället för att gå samman med en annan grupp intressanta personer som kan föra en öppen diskussion då det gäller åsikter av olika art. Vi känner alla att på det sätt sajten svenskamord.se bedrivs är under alla kritik!  Personerna bakom sajten har klart visat att de inte klarar utav en öppen diskussion, kan inte ta kritik eller andra personers åsikter. För mig och för många andra är detta en grupp perverterade män och även  vissa kvinnor, som har som största hobby att stalka , dvs. förfölja individer som är dömda till långa fängelsestraff och gruppen har ett abnormt sjukligt intresse för våldsbrott av alla de slag – ju grövre desto bättre. I mitt sinne undrar jag vem det egentligen är som är ”sjukast” av oss alla: männen/kvinnorna bakom sajten eller vi som redan är dömda?
Statistiskt sett så är det ju ett faktum att risken är avsevärt mycket större att männen bakom sajten svenskamord.se kommer att begå ett mord eller annat våldsbrott än en person som redan är dömd för att ha begått sådant brott. Ska man sedan addera deras perversa intresse i en s.k. riskbedömning så slår en utredning och bedömning av dessa män i taket då det handlar om riskfaktorer för ett våldsbrott. Här har vi kanske framtidens våldsutövare!!!
Ja sa från början att dessa personer är en liten grupp individer som har startat en klubb för inbördesbeundran och att de är socialt handikappade eftersom de är ute på sin sajt 24- 7. Döm till min rätt då jag fick fram adresserna – två av männen bor till och med på samma gata! …haha, och husen ligger nästan jämte varandra. Här kan vi verklien prata om kompisklubb som dunkar varandra på ryggen. Men, men vi har också ett forum och med alla intagna i Sverige, deras anhöriga, vänner m.fl. så kan jag och fler med mig garantera att vår kompisklubb är betydligt större än deras lilla ryggdunkande pervoforum!
Så alla landets intagna – när ni kan, ut och blogga hos oss, bombadera sidan svenskamord.se med era åsikter och framförallt:  sprid ut namnen på de ansvariga bakom sajten!  Hänger de ut oss så hänger vi ut dem! (smile)  Och de är som följer;  Lars Åke Åhman, Byalagsgatan 22 B, Helsingborg, född,  50 08 12 - ****  och Jacob Lomsten, Byalagsgatan 24 A, Helsingborg, född: 54 06 28 - **** samt den som i grunden är ägare till forumet; Christian Gustavsson, Bäckgatan 21, Påarp, född: 71 12 19 - ****
De inte bara hänger ut dömda de hänger även ut brottsoffer med namn, adress, personnr och foton m.m. vilket är oerhört osmakligt och vedervärdigt.
Det finns flera sidor som är ytterst tveksamma där de hänger ut oss dömda och personligen förstår jag inte att moderatorerna samt grundaren för detta forum vågar sig på detta när de bor i ett sådant litet land som Sverige där det är svårt gömma sig.

UPA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar