tisdag 7 december 2010

Svenskamord.se anses vara tarvligt

Vart ska man dra gränsen för vad som är tillåtet publicera utan att försvara nyttan  och syftet med publiceringen.
Forumet svenskamord.se-svenskabrott.se har enligt vår mening kraftigt gått över gränsen när de publicerar både namn,bilder,adresser och person nr. på dömda personer....De har även publicerat person nr.och adresser på offer...hur skall de anhöriga till dessa mordoffer kunna värja sig inför det.
Det är skrämmande då männsikor som en gång i livet begått ett brott de djupt ångrar genom deras uthängning nekas möjligheten till att komma tillbaka till samhället och kunna jobba och ha ett vanligt liv.

Brottslingar får ta ansvar för sitt handlande och ta konsekvensen utav detta men vilket ansvar tar de som i forumet svenskamord.se-svenskabrott.se hänger ut människor och på så vis omöjliggör anpassningen till samhället igen. Tar de konsekvenserna av sitt handlande, nej det är klart bevisat att de inte gör så vi undrar om de kan ta ansvar över huvudtaget eller om de är lika omdömeslösa i sitt liv som helhet. Förmodligen är de det.
Hur skulle de själva känna om det var de som blivit drabbade. Förmodar att de inte har kontakt med sina känslor och därför inte kan sätta sig in i hur andra människor kan känna och reagera.
Forumet svenskamord.se-svenskabrott.se består till största delen av tarvliga personer som inte har något liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar