fredag 10 december 2010

Svenskamord och Politisktinkorrekt är så lika

Sverigedemokrat dömd för förtal

Publicerad 2010-10-27
Sverigedemokraternas kommunfullmäktigeledamot i Ängelholm, Patrik Olsson, dömdes på tisdagen till skadestånd för att ha förtalat vänsterpartisten Maria Lindén.
Det var i april i år som Patrik Olsson publicerade ett inlägg på sin blogg om att Göteborgspolitikern Maria Lindén skulle ha varit "mordmisstänkt" i en polisutredning och att hon "släpptes i brist på bevis". Uppgifterna hade Olsson hämtat från sajten Politiskt Inkorrekt. Olsson ändrade efter en tid innehållet till att Lindén skulle ha varit "mordförsökmisstänkt".

Rätten slår fast att publiceringarna inte i något av fallen är sanna och att Olsson genom att sprida uppgifterna gjort sig skyldig till en "allvarlig kränkning".
– Det har aldrig varit mitt syfte att utsätta henne för något klander. Jag har skrivit detta med anledning av att hon var valbar politiker och jag tyckte att det som stod på Politiskt Inkorrekt var ganska uppseendeväckande, säger Patrik Olsson, som även är ordförande för Sverigedemokraterna i Ängelholm.

Skadestånd


Partik Olsson dömdes av Helsingborgs tingrätt att betala 5 000 kronor till Maria Lindén samt även bekosta hennes rättegångskostnader och en tryckning av domen i tidningen Metros Göteborgdel.

– Jag funderar på att överklaga till hovrätten. Jag har citerat en annan sajt, som är en ganska stor nyhetssajt. Rätten menar att jag borde ha kollat källan istället, men jag vet inte hur många som bloggar som läser domslut, säger Patrik Olsson.

Expo har sökt Marie Lindén för en kommentar.

Gustaf Janson från Politiskt Inkorekt svarar via mejl att "artikel återger fakta som de är kända". Artikeln har rubriken "V-politiker lejde mördare – nu toppnamn i Göteborg". I artikeln som publicerades i april 2010 står bland annat: "Det var i början av oktober 2005 som det framkom att Marie Lindén varit inblandad i dråpförsöket".

Enligt Gustaf Janson så stämmer detta inte med vad Olsson uppgett och därför "kan han självfallet inte ha hämtat de uppgifterna från oss".
Anders Dalsbro
JA VI VET JU ATT Gustav Jansson i verkligheten heter något annat och här nedan följer namnen på de som anses vara ansvariga för just sajten Politiskt Inkorrekt och som lägger ut oriktiga uppgifter på nätet.
Domänen politisktinkorrekt.se är upptagen.
Du ser nuvarande registreringsuppgifter nedan.
Domännamn
politisktinkorrekt.se
Owner (kontakt-ID)
Administrativ kontakt (kontakt-ID)
Teknisk kontakt (kontakt-ID)
Avimottagare (kontakt-ID)
Domänstatus
active
Skapad
2009-07-29
Senast ändrad
2010-06-03
Förfallodatum
2011-07-29
Deaktiveringsdatum
Avregistreringsdatum
Datum för frisläppande
Namnserver
ns2.binero.se
ns1.binero.se
DNSSEC
unsigned delegation
Registrar
Binero AB
Skapad
Här visas datumet då domännamnet först registrerades.


Kontakt-ID
binfred0907-013
Namn
Fredrik Arvidsson
Företag
(not shown)
Organisationsnummer
(not shown)
E-postadress
(not shown)
Och här kommer namnen på de fyras gäng, vilka anses ligga bakom PI.
November 6, 2010
Hej corruptio!
Här är dom ansvariga för politiskt inkorrekt,

Paul Olof Folke Lunnemark 43 år 1967-05-02 Sallerupsvägen 30 II Malmö

Anders Uno Richard Svensson 42 år 1968-10-28 Axel Danielssons väg 352 Malmö

Anne Maarit Cecilia Svensson Sahlén 37 år 1973-01-28 Axel Danielssons väg 352 Malmö

Emilia Anna Birgitta Svensson Andersson 17 år 1993-01-21 Axel Danielssons väg 352 Malmö
Alla samlade på en och samma ort likt PI,s allierade som sitter i Helsingborg. Men vi vet ju att de båda är sammanlänkade genom gemensamma skribenter osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar