torsdag 20 oktober 2011

Politiskt Inkorrekts bakgrundsfigurer försöker bli anonyma

Sajten  Politiskt Inkorrekt, där skribenter svartmålat, kränkt och ljugit skall läggas ner den 23 oktober.
Det skrivs på sajten att de inte har folk som kan upprätthålla skrivandet och att efter deras grundares bortgång hinns inte arbetet med men lite längre ner på sidan skriver de samtidigt så här::

"Allt är dock inte bara nattsvart denna dag. Arbete pågår på annat håll för att starta en sajt med liknande inriktning där en fortsatt kritisk samhällsanalys kommer att bedrivas. Vissa av våra skribenter kommer dessutom att fortsätta sitt arbete där. PI:s redaktion kommer dock inte att vara inblandade i detta. Mer information om denna sajt kommer inom kort."

Jaja,  vi förstår, ni vill försöka gömma er bakom detta, ni har rökts ut tidigare och kommer så göras igen så hur ni än försöker dölja er identitet finns alltid de krafter kvar som kommer se till att om ni hänger ut folk kommer ni själva bli uthängda likaså.

Så god vänner, vill ni kunna hålla en värdig anda på er nya sajt så visa er värdiga det och sjunk inte till samma låga nivå som de sajter som inriktar sig på skvaller och förtal likt politiskt inkorrekt m.m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar